SIMON ASZTALOSIPARI KFT.

SIMON ASZTALOSIPARI KFT.

A vállalkozás adatai:

Név: Simon Asztalosipari kft.
Cím: H-3300 Eger, Szövetkezet u. 7.
Tel: +36.30.9032.530
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.simonajto.hu
Kontakt: Simon László, ügyvezető

A vállalkozás bemutatása: Egyedi beltéri ajtók gyártása

A Simon Asztalosipari Kft. 1983-ban kezdte meg működését, mint családi kisvállalkozás, 1991-ben vált korlátolt felelősségű társasággá. Egy családi ház udvarán indult a gyártás 2-3 fővel, ma már az egri ipari park területén található üzemcsarnokuk, ahol 2002 óta a legkorszerűbb asztalosipari gépekkel felszerelve dolgoznak. Munkájukat számítógép által vezérelt marógépek, szárítókamrák és felületkezelő berendezések segítik.

Egyedi beltéri ajtók gyártása

Fő profiljuk az egyedi beltériajtó gyártás, melyeket tömörfából készítenek első osztályú minőségben. Termékeik az egész ország területén megtalálhatók új- és felújított családi házakban, panziókban, középületekben. Ajtóikon egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern stílus jegyei.

A gyártóüzemükben készülő termékek kivétel nélkül a legmagasabb minőségi szintet képviselő valódi tömörfa nyílászárók. Egyedi tervezéssel, az On pontos igényei szerint készülő ajtóik stílus szerint három fő családra oszthatók: modern, klasszikus és natúr.

Ajánlatkérés