SIMONBÚTOR IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT.

A vállalkozás adatai:
Név: Simonbútor Ipari és Kereskedelmi Kft. 
Cím: H-3300 Eger, Mátyás Király út 138.
Tel: +36.36.410.925; +36.20.978.8858 
Fax: +36.36.516.347 
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Web: www.simonbutor.hu 
Kontakt: Sikora Zalán, ügyvezető

A vállalkozás bemutatása:
 
Egyedi bútorok tervezése gyártása, kivitelezése teljes körű szolgáltatással, lapszabászat, bútoralkatrész és lap-lemez áru kis és nagykereskedelem.
 
A céget 1997-ben Simon Sándor alapította meg Egerben, Heves megye székhelyén. 1983-1997 között egyéni vállalkozóként nagy tapasztalatot és ismertséget szerzett ahhoz, hogy Eger környékén elsőként hozzon létre a megrendelők egyéniségének megfelelő, egyedi bútorok készítésével foglalkozó bútoripari céget, szakítva a tömeggyártás hagyományaival.

A Simonbútor Kft. 1994-től a Falco Forgácslapgyártó Rt. hivatalos márkakereskedője és a Forest Hungary Kft valamint a Pannon Falap-Lemez Kft. forgalmazói partnere, termékeik felhasználója. Ezen megbízható cégek is hozzájárulnak a forgalmazott és felhasználásra kerülő termékek és az azokból készített bútorok minőségéhez. A 2007. év fordulatot jelentett a cég életében, ugyanis Simon Sándor a vállalkozás eladása és nyugdíjba vonulása mellett döntött. Az új tulajdonosok Sikora Zalán és László Ferenc mind a faipar mind gazdasági területen komoly tapasztalatokkal
rendelkeznek, így töretlenül folytatják a vállalkozás fejlesztését A cégvezetés elkötelezett azirányban, hogy szakmai tapasztalatát továbbadja a jövő generációjának, ezért az egri Bornemissza Gergely Szakközépiskola gyakorlati képzőhelye. Az itt végzett tanulók komoly szakmai tapasztalattal kezdhetik meg pályafutásukat illetve a cég szakemberellátása is igény szerint biztosított. Ezenkívül törekszik alkalmazottait hosszútávra foglalkoztatni, azért, hogy a 21 fős csapat szakképzett és hozzáértő emberekből álljon, akik felelősséget éreznek munkájuk iránt.

A cég gépparkjában megtalálhatóak a mai fejlődő technikával lépést tartó számítógép vezérelt táblafelosztó, korszerű élzáró automata gépek és az aprólékos munkához elengedhetetlen kézi szerszámok is. Az alapanyag ellátásról gondoskodik a telephelyen található nagy befogadó képességű raktár, melyben nagy teherbírású targoncával biztosított a gyors és biztonságos le- és felrakodás.

A bútoralkatrész üzlet és lapszabászat nyitvatartási ideje alkalmazkodik megrendelők szabadidejéhez, legyen az korán reggel, vagy akár kora este.

Termékek, szolgáltatások
Bútortervezés, bútorgyártás, helyszíni szerelés, lapszabászat, egyenes élzárás, íves élzárás, bútoralkatrész kereskedelem – minden ami a bútorkészítéshez szükséges, a fűrészárutól a bútorlapon és fogantyún át a felületkezelő anyagokig.


SIMONBÚTOR IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT.

SIMONBÚTOR IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT.

Ajánlatkérés